Eksklusive ejerlejligheder

Ejendommen består af eksklusive ejerlejligheder opført i 2012 med attraktiv beliggenhed i Brande by. Bygningerne er generelt opført i materialer af høj kvalitet, der samtidig kræver meget lidt vedligeholdelse. Der er meget attraktive udenomsarealer dels med grønne områder og dels med fin kørefast indkørsel med pæne belægnings sten.

Ejerlejlighederne har store buede altaner med glasrækværk, der sikrer udsyn og godt lysindfald. Der hører pæne stålcarporte til hver lejlighed.

Brande er en by i Midtjylland med 7.307 indbyggere, beliggende 12 km sydvest for Ejstrupholm, 14 km nordvest for Give, 26 km syd for Herning og 26 km syd for Ikast. Byen ligger i Ikast-Brande Kommune og hører til Region Midtjylland. Ikast-Brande Kommune har i de seneste mange år ligget nr. 1 på listen over Danmarks bedste erhvervsklimaer kåret af Dansk Industri. Brande by er meget driftig med en fin befolkningstilvækst, og væksten i antal virksomheder ligger over landsgennemsnittet. Af de større virksomheder i Brande kan nævnes BTX Group A/S (Brandtex), Siemens Windpower (Bonus Møllen), Biomar A/S, Bestseller A/S, Aqua d’or Mineral Water A/S, Give Stålspær og Kmc, Kartoffelmelsfabrikken.

Bestseller har planer om at opføre Danmarks højeste bygning, når tøjkoncernen skal bygge nyt hovedkvarter i hjembyen Brande. Foruden det enorme tårn på 320 meter, vil Bestseller opføre fire lavere højhuse og en ny bydel på størrelse med 88 fodboldbaner, hvor der skal være butikker, boliger og hotel.

Brande har et godt handelsliv og langt de fleste faciliteter for indbyggerne ligger i Brande. Der er gode fritidsmuligheder i naturen, på golfbanen, ved fiskesøen, i rideklubberne, på Skjern å eller i sportscentret. Med den Midtjyske Motorvej tæt på, er der også adgang til den midtjyske hovedstad Herning indenfor 15 min. kørsel.

Hyvildparken 13
7330 Brande

Type: Investering og ejer ejendom

Bebygget aeral: 1.883 m2
Grundareal: 6.721 m²
Etageareal: 3.123 m²
Energimærke: A2

Alle lejligheder er solgt

Lokation